En fin present

Hej mina fina läsare!

Igår var min födelsedag och jag hade det såå bra. Jag bor ju ensam i en lägenhet här i Göteborg, men jag vaknade klockan sju av att mina föräldrar ringde på FaceTime och sjöng för mig. Sedan gick jag upp och klädde på mig, för jag skulle äta frukost ute med mina tjejkompisar. Vi möttes på ett mysigt café där vi åt frukost från deras ekologiska buffé. Jag åt havregrynsgröt med jordnötssmör och banan, rostat bröd med avokado och enorma mängder frukt. Så himla mycket gott, även för mig som är vegan. Och jag tycker verkligen om när man vet att det man äter är ekologiskt och består av naturliga råvaror.

Vi pratade om framtidsdrömmar, kärlek och allt möjligt. Sedan fick jag en present från dem alla tillsammans, och jag blev så himla glad! Jag har pratat med dem om att jag behöver ett armbandsur, för att jag alltid glömmer bort tiden haha. Och jag fick en klocka som heter Cielo från Lambretta Watches. Den är verkligen superfin. Kolla in deras hemsida, de har både damklockor och herrklockor i flera snygga modeller. Jag älskar att en klocka fungerar som både smycke och klocka, liksom snyggt men praktiskt.

Under eftermiddagen träffade jag min mormor som bor här i Göteborg. Jag åkte hem till henne och fick tårta och en liten present. Hon är mysig, min mormor. På kvällen åt jag middag ensam, men med mina föräldrar på skype. Och sedan somnade jag framför Netflix. Trots att mina föräldrar bor långt bort och jag både vaknade och somnade ensam, hade jag en så himla bra födelsedag. Jag var omgiven av människor jag älskar och jag kände så mycket kärlek. Och klockan från Lambretta var verkligen den perfekta presenten.

Jag hoppas ni har det fint,

puss

/ Love

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *