Lulus Chocolate hand- & bodybutter

Hej!

Som jag nämnt tidigare brukar jag göra mina egna skönhetsprodukter, och jag tänkte tipsa er om ett recept idag. Det är inte jag som skapat det, utan det är min vän Lulu. Det består av helt ekologiska och naturliga ingredienser och gör huden sååå mjuk.

Hon kallar det för Lulus chocolate hand- & bodybutter. Det innehåller väldigt få ingredienser och går snabbt att göra! Här kommer receptet:

  • 1 dl kakaosmör (Det kan du hitta på hälsokostbutiker)
  • 0,5 dl kokosolja
  • 2 msk kakao
  • 0,5 tsk vaniljpulver

Smält samman kakosmör och kokosolja i en kastrull på låg värme. Se till att allt blandas ordentligt. Låt det svalna en stund och ställ sedan in det i kylen för att stelna. Efter ungefär en halvtimme kan du ta ut det och vispa med en elvisp i ett par minuter. Häll sedan i kakao och vanilj och vispa ett tag till tills det är fluffigt och helt blandat. Häll upp det i en burk som sluter tätt och sedan är det bara att använda! Helt naturliga ingredienser och om du väljer ekologiska, så blir det helt ekologiskt.

Så tack till Lulu som gav mig receptet på hennes naturliga och ekologiska chocolate hand- & bodybutter. Testa, du kommer inte ångra dig! Dina händer och din kropp kommer tacka dig!

Kram

/Love