Uppdatering: Hur gick det med kapselgarderoben?

Hej på er!

Tänkte bara skriva några rader om hur det har gått med min kapselgarderob för hösten. Nu är vintern snart här och det innebär slutet för mitt experiment den här säsongen.

Ska jag vara helt ärlig har det varit svårt. Jag har haft en del dagar där jag varit så himla less på att använda samma kläder.  jag har dessutom haft ett par finare tillställningar att gå på den här hösten och känt att jag saknat ett par festligare outfits att byta mellan. Nu har jag fått använda min svarta klänning varje gång istället. Den är jättesnygg, men ibland vill man ju ha lite variation.

Men, övning ger färdighet och jag tror absolut på att prova en kapselgarderob nu till våren.  Då ska jag lägga ännu mer krut på att hitta plagg som är mer mångsidiga och kan kombineras på många olika sätt.

Vegansk varm choklad

Nu när höstrusket är här på riktigt älskar jag att vispa ihop lite varm choklad. Jag brukar köra på mandelmjölk, tycker det ger godare smak i kombination med med kakaon än vad soja- eller havremjölk gör. Jag blandar också i lite socker så att det inte blir för bittert, och stör ibland över en halv tesked kardemumma för en mer julig känsla.

Supergott!