Naturligt lypsyl – chokladmousse & ganache

Jag kom precis hem från en tur på stan och fick med mig några fynd hem! Planen var att köpa ett par jeans, eftersom mina favoritpar just gått sönder. Jag hittade faktiskt ett par på H&M! Svarta, höga i midjan och stretchiga. Precis som jag vill ha dem! När jag väl var inne på H&M passade jag dessutom på att köpa en ny foundation,  eftersom den jag har snart är slut. När det kommer till smink föredrar jag att köpa nytt innan mitt gamla tagit slut, för det blir så jobbigt när sminket tar slut och man måste ta sig till stan utan smink när man ska köpa nytt, haha ni förstår.

Så ja, jag köpte ny foundation alltså. Men mitt bästa köp var inte på H&M, det var på en liten ekologisk butik här i stan. De säljer allt ifrån tandkräm till fryspizza, men gemensamt för allt är att det är helt ekologiskt och fairtrade. Jag tycker om att handla ekologiskt och försöker leva så miljövänligt som möjligt, därför går jag ofta in i den här butiken. Och idag hade de fått in ett nytt märke som hade olika hudvårdsprodukter och annat inom skönhetsvård. Helt ekologiskt såklart! Jag luktade på allt och OMG vad allt luktade gott!! Jag ville verkligen köpa allt, men nöjde mig med ett lypsyl, eftersom det läppbalsam jag haft har tagit slut. Jag valde mellan flera olika sorter och hamnade tillslut på det som hette chokladmousse och det luktade precis som chokladmousse, kladdkaka, ganache eller vilken chokladefterrätt du nu föredrar. Den luktar liksom choklad på ett naturligt sätt, som en hemmagjord ganache och inte som syntetisk chokladlukt.

Det fanns även hallondoft, kaffe med flera. Men den som lockade mig mest var citron. Jag valde mellan citronmousse och chokladmousse innan beslutet tillslut föll på den senare. Nu ska jag testa detta lypsyl och om det är bra kommer jag definitivt gå tillbaka till affären och köpa fler saker av samma märke!

/ Love

Loveko

Hej och välkomna till min nya blogg!

Jag heter Lovisa men kallas Love, och jag har ett brinnande intresse för smink och hudvård – med fokus på naturliga ingredienser. Jag använder mig av ekologiska produkter och skapar många ansiktsmasker, hårinpackningar själv av saker som finns hemma, såsom avokado, kokosolja och socker. Sådant kommer jag självklart dela med mig av! Jag gav bloggen namnet Loveko eftersom jag heter love och för att jag här kommer skriva mycket om fairtrade och eko.

Jag hoppas ni kommer vilja läsa om mina tankar kring detta!

Kram

/ Love